Όταν ο Τσανγκ είναι ο μόνος άντρας του Survivor που φλερτάρει, τότε...


Όσοι παρακολούθησαν το χθεσινό επεισόδιο του Survivor, ήρθαν αντιμέτωποι με ένα αναπάντεχο θέαμα. Σε ένα ερημονήσι, όπου βρίσκονται άντρες όπως ο Σπαλιάρας, ο Κοκκινάκης, ο Αγγελόπουλος, ο Βασάλος... οι γυναίκες των δύο ομάδων γυρόφερναν ολημερίς κι οληνυχτίς τον Ορέστη Τσάνγκ και τον πρώην μισθοφόρο Κώστα!

Δεν υποτιμώ τα δύο παλικάρια, θεωρώ δε ότι τίποτα δεν είναι πιο απρόβλεπτο από το γυναικείο γούστο όταν πρόκειται για άντρες (και για παπούτσια αλλά αυτό είναι θέμα που θα μας απασχολήσει μία άλλη φορά...). Όμως αντικειμενικά, δεν στέκει να έχεις δίπλα σου ημίγυμνο ένα μοντέλο, έναν πολίστα, έναν δάσκαλο θαλάσσιου σκι και έναν μποντιμπιλντερά κι εσύ να χαριεντίζεσαι με τον Τσανγκ! Πώς να το κάνουμε;


Μιλώντας σαν γυναίκα, ωστόσο, θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι υποκειμενικά, υπάρχει εξήγηση. Ο κινέζος επιχειρηματίας του Survivor όπως και ο πρώην μισθοφόρος, μπορεί αν απέχουν πολύ από την εξωτερική εικόνα των "γόηδων" του Άγιου Δομίνικου, αλλά διαθέτουν ένα κοινό χαρακτηριστικό που μπορεί να κάνει και την πιο δύσκολη γυναίκα να τους προσέξει και να επιθυμήσει την παρέα τους (ή ακόμη και το φλερτ τους): ασχολούνται!

Δεν αντιμετωπίζουν  τις συμπαίκτριές τους σαν "μπουλντόζες", ούτε τις επιβραβεύουν αποκλειστικά και μόνο όταν κερδίζουν σε κάποιο αγώνισμα. Περνάνε ώρες συζητώντας μαζί τους, τους φτιάχνουν κούνιες και αιώρες, κάθονται δίπλα τους στο κύμα και ατενίζουν το ηλιοβασίλεμα... Και επειδή όλα αυτά τείνουν να γίνουν είδος προς εξαφάνιση, εκείνες "τσιμπάνε" και τους αφιερώνουν τον χρόνο που οι "ωραίοι" θεωρούν δεδομένο. Εξ ου και δεν τον διεκδικούν.


Με τον τρόπο αυτό, οι γυναίκες που συμμετέχουν στο Survivor κάνουν ότι και πολλές άλλες στον έξω κόσμο: στέλνουν το μήνυμα στους αδιάφορους, τους χαλαρούς, τους σίγουρους "εδώ είμαι, άσε την καρύδα κι ασχολήσου μαζί μου". Επιλέγοντας σαν μέσο αποστολής του τον πρόθυμο Ορέστη Τσανγκ. Που τολμάει να φλερτάρει, παρουσία του Γιάννη Σπαλιάρα. Και από αυτήν την άποψη, respect!

Μαρία Παναγοπούλου
thisismarias.blogspot.gr



Comments